Heb jij het in je om Cyber Security Guardian te worden?

Klinkt dit niet fenomenaal, Cyber Security Guardian? Wat het eigenlijk inhoud is dat je als expert in informatieveiligheid en gegevensbescherming er voor zorgt dat data en informatie niet in de verkeerde handen terechtkomen.

Wat betekent dit nu concreet? Wel je zal er zeker al van gehoord hebben; in het nieuws, van je vrienden of misschien heb je het zelf al eens meegemaakt.
Hacking, phishing, … dit zijn vormen die gebruikt worden om gegevens van mensen te ontfutselen. Je gaat dit voorkomen! Als Cyber Security Guardian kom je alles te weten over ICT security en de privacy. Je leert de risico’s kennen maar je hebt geen schrik om deze aan te gaan om zo als Cyber Security Guardian de strijd tegen de cybercriminaliteit te beginnen.

In onze economie is er nood aan mensen die data en informatie zo goed mogelijk kunnen beschermen. Er zal dus geen tekort aan aandacht zijn van de bedrijven die hun data door jou willen laten beschermen.

Wat denk je, wil jij een Cyber Security Guardian worden? Wil je niet enkel de strijd tegen cybercriminaliteit beginnen maar deze ook afmaken? Ga dan snel naar de Thomas More website want  Cyber Security Guardian kan je worden in de opleiding Information management & Security.

Oh ja, hou zeker ook onze Facebook pagina in het oog voor meer informatie over deze opleiding en kom zeker ook eens langs op één van onze opencampusdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.